Referenties

Door de jarenlange ervaring heeft Party Time Events een groot klantenbestand opgebouwd:
DroomParken ontwikkelt en beheert al ruim 16 jaar prachtige vakantieparken op bijzondere plekken in Nederland. Alle vakantieparken zijn gelegen in prachtige gebieden op de Veluwe, in Noord-Holland, aan de kust in Zeeland en in Limburg.
Party Time Events heeft op verschillende Droomparken de muziek verzorgd bij verschillende activiteiten en evenementen.
www.droomparken.nl
DIRECT_Service_Groep
DIRECT Service Groep is gespecialiseerd in het bieden van ondersteunende diensten aan het bedrijfsleven.
Party Time Events heeft bij de DIRECT Service Groep het personeelsfeest verzorgd met licht- en geluid.
www.directservicegroep.nl
logo
TopParken heeft 16 vakantieparken in Nederland, gelegen op unieke locaties in het bos, aan het water of aan zee. Op de parken kunt u een vakantiehuis kopen, een vakantiehuis of appartement huren of heerlijk kamperen.
Party Time Events heeft bij TopParken het lich- en geluid verzorgd tijdens verschillende feestavonden en het personeelsfeest.
www.topparken.nl
o-4861-1185935_580339995340757_834806097_n
Café Legends is een begrip in Ede. Het café heeft de sfeer van een bruin café en dagelijks staan de verse daghappen voor u klaar.
Party Time Events heeft iedere eerste vrijdag van de maand het licht- en geluid verzorgd bij verschillende thema avonden in Café Legends.
www.facebook.com/EetcafeLegends
120615105844.logoboerderijgrijs.resized.175x0
Aan de rand van het Sonsbeek Park, op steenworp afstand van het centrum van Arnhem vindt u Brasserie De Boerderij. De keuken van ons restaurant is Frans georiënteerd, de inrichting hip en elegant. Een prachtige locatie voor een lunch, diner of zakelijke ontmoeting. Maar ook een unieke trouwlocatie op een van de mooiste plekjes van Arnhem.
www.brasseriedeboerderij.nl
In het monumentale pand uit 1936 in Lunteren zijn een kleinschalig hotel, restaurant, bar en diverse zalen voor feestelijk en zakelijke bijeenkomsten gevestigd, tevens een officiële trouwlocatie.
Party Time Events heeft bij Gasterij De Scheleberg verschillende avonden muzikaal opgeluisterd.
www.gasterijdescheleberg.nl
aan-het-strand-logo-factuur2
In een gezellige woonkamer sfeer kunt u terecht voor een kop koffie met gebak, een heerlijke lunch en een uitgebreid diner. Lekker met een glas wijn bij de open haard of in de zomer op het terras met uitzicht op het strand, water en bos… even heerlijk wegdromen bij ‘Aan het Strand’.
Party Time Events heeft het licht- en geluid verzorgd tijdens verschillende feest- en thema avonden bij Restaurant Aan het Strand.
www.aan-hetstrand.nl
grand-cafe-aan-de-beek
Met de ligging in Sonsbeekpark, uitzicht op de Sint-Jansbeek en het ondergelegen Nederlands Watermuseum is de naam Grand Café Aan de Beek toegekend. De natuurlijke omgeving en de beek worden door vertaald in de inrichting. In het grand café zal gebruik worden gemaakt van een sharing concept met het motto: ‘genieten doe je samen’.
Party Time Events verzorgd binnenkort 2 maandelijks de business borrel in Grand Café Aan de Beek.
www.grandcafeaandebeek.nl
LogoHeideweek
De Heideweek is een feestweek die jaarlijks wordt gehouden in de gemeente Ede in de laatste volledige week van augustus. De Heideweek is nog steeds een groeiend evenement. Zo bezoeken wekelijks bijna 5000 mensen de heidemarkt, en bezoeken ruim 150.000 mensen de gehele Heideweek. Hiermee is de Heideweek één van de grootste evenementen van Gelderland.
Party Time Events verzorgd jaarlijks één feestavond met een complete licht- en geluidshow.
www.heideweek.nl
 logo_opentrouwlocatie
Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route kun je vrijblijvend bij meer dan 250 locaties een kijkje nemen; op zoek naar dat ene, speciale gevoel: hier willen wij trouwen! Een romantisch landhuis, een hip strandpaviljoen of toch een intiem klooster? De trouw- en feestlocatie vormt het onuitwisbare decor van de grote dag.
Party Time Events heeft de muziek verzorgd tijdens een van de trouwlocaties van de Open Toptrouwlocatie Route, namelijk bij Grand Café Aan De Beek.
www.opentoptrouwlocatieroute.nl
Verhuur-Huisfeest-XXL
Huisfeest
Meer informatie
Verhuur-Tuinfeest-XXL
Tuinfeest
Meer informatie
Verhuur-Examenfeest-XXL
Examenfeest
Meer informatie
Bruiloft
Meer informatie
Bedrijfsfeest
Meer informatie
Verhuur-verhuur-op-maat
Verhuur op maat
Meer informatie