Bruiloft

Je trouwdag moet de mooiste dag van je leven worden. Je wilt het feest dan ook tot in de kleinste puntjes grondig voorbereid hebben, om te kunnen verzekeren dat alles perfect is en niets mis kan lopen. Wij zijn er om dit voor u uit handen te nemen door de techniek tot in de kleine puntjes te verzorgen.

Party Time Events is een organisatie met veel ervaring op het gebied van zowel licht als geluid. Wij bouwen op locatie de juiste apparatuur op om uw mooiste dag van uw leven een knallend einde te geven. Daarbij verzorgen wij een breed scala aan dj’s of bands die de gewenste genres muziek kunnen spelen.

Mocht u zelf al een band of een andere artiest geboekt hebben, kunnen wij hier een passende licht en geluidsinstallatie voor leveren die perfect aansluit op uw wensen. Wij kunnen uw bruiloft ook verzien van een ervaren fotograaf.

Mocht u beslissen om uw bruiloftsfeest door ons te laten organiseren in combinatie met een fotograaf rekenen wij voor de fotograaf een combinatie tarief. Om u een passend voorstel voor uw feest te kunnen geven hebben wij wat meer informatie nodig, zoals de locatie en de omvang van uw feest. Bij interesse kunt u contact met ons opnemen zodat wij deze informatie vrijblijvend met u door kunnen nemen en u hierna een passende offerte kunnen sturen.

Verhuur-Huisfeest-XXL
Huisfeest
Meer informatie
Verhuur-Tuinfeest-XXL
Tuinfeest
Meer informatie
Verhuur-Examenfeest-XXL
Examenfeest
Meer informatie
Bruiloft
Meer informatie
Bedrijfsfeest
Meer informatie
Verhuur-verhuur-op-maat
Verhuur op maat
Meer informatie