Nieuws

14/11/2016 Party Time Events heeft weer mensen blij gemaakt!


Party Time Events was afgelopen zondagavond van de partij bij het Porsche Centrum Gelderland. Wederom was dit een geslaagde avond. De voetjes gingen van de vloer en de muziek klonk tot in de late uurtjes door de speakers! Ziet u dit ook wel zitten? Boek ons dan vandaag nog!

 

18/04/2016 Open Top Trouwlocatie Route


Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route gister konden de bruidsparen bij Grand Café Aan De Beek de sfeer proeven van de prachtige locatie in Sonsbeekpark. Midden in de natuur werden de bruidsparen verrast door het uitzicht op Sonsbeekpark en de Sint-Jansbeek. Met de aanwezigheid van Patisserie Christiaan, Ongeremd Stijlvol (decoratie), Party Time Events (DJ), Mon et Mine (fotograaf), bloemist Flori di Rosi. Mede door Party Time Events was het een topdag!

12/03/2016 Een geslaagd feest!


Gisteravond luisterde Party Time Events weer een feestje muzikaal op in Zalencentrum Wielenman in Westervoort. De klanten waren zeer tevreden over deze avond, maar ook de genodigde gasten. Reacties van: “Top DJ!”, “Fantastische muziekkeuze” “Goed geluid met prachtig apparatuur” en “Een gedreven jongen” waren die avond de normaalste zaak van de wereld! Daar zijn wij van Party Time Events dan ook zeer blij mee. Bij ons staat de klant centraal en deze reacties bewijzen dan maar weer dat het ons zeker lukt.
Heeft u binnenkort een feestje en wilt u ook dat alle gasten genieten die avond? Boek Party Time Events dan snel voor uw feest, wij hebben nog beschikbare opties voor de maand maart.

06/03/2016 Alweer een tevreden klant!


Niet alleen speelt Party Time Events op grote feesten, maar ook op de kleine huisfeesten. Gister hadden wij de eer om te mogen draaien op een 12,5 jaar huwelijksfeest met als thema ‘Foute Party’ en daar hebben wij een écht fout feestje van gemaakt! De recensie van de klant was dan ook zeer lovend:
“Dankzij Party Time Events was ons 12,5 jarig huwelijksfeest – alias Foute Party méér dan geslaagd. Enthousiast, deskundig en overduidelijk plezier in je werk. Wij zijn er heel blij mee!”

01/03/2016 Snapchat #2


Onlangs kondigde wij al aan dat Party Time Events te vinden was op Snapchat, maar nu kunt u ons nog makkelijker toevoegen. Scan onderstaande code met uw mobiel via de SnapchatApp en volg ons direct!

snapchat

18/02/2016 Snapchat #1


Party Time Events was al enige tijd te volgen op Facebook, Twitter, Instagram en Youtube. We zijn nu ook actief op Snapchat. U zult wel denken Snapchat? Ja, Snapchat! Snapchat heeft wereldwijd 200 miljoen actieve gebruikers. Die versturen dagelijks 400 miljoen snaps naar elkaar.  En daar kon Party Time Events niet bij achter blijven, toch?
Door ons toe te voegen krijgt u backstage foto’s en filmpjes van de feesten of andere gelegenheden waar wij draaien. Deze foto’s en filmpjes variëren van opbouw tot exclusieve ‘at the moment feeling’.
Bent u ook zo benieuwd? Voeg ons toe!
Snapchat: partytimeevents

U kunt ook, als u dat nog niet gedaan heeft, onze andere social media kanalen volgen:

  • Facebook: Party Time Events
  • Twitter: @PartyTimeEventsGLD
  • Instagram: PartyTimeEvents
  • YouTube: Party Time Events GLD


 

Verhuur-Huisfeest-XXL
Huisfeest
Meer informatie
Verhuur-Tuinfeest-XXL
Tuinfeest
Meer informatie
Verhuur-Examenfeest-XXL
Examenfeest
Meer informatie
Bruiloft
Meer informatie
Bedrijfsfeest
Meer informatie
Verhuur-verhuur-op-maat
Verhuur op maat
Meer informatie